Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου ο Νίκος Πασχάλης

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Σκιάθου ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Πασχάλης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:
Συντοπίτες. Φίλες και φίλοι.
Όπως όλοι γνωρίζετε, το 2019 και έχοντας ήδη χαράξει ως άτομο την πορεία μου, επαγγελματικά και οικογενειακά, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, για να προσφέρω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις μου, στον τόπο μας.
Πάρα τα όσα έζησα ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός στη μικρή μας κοινωνία, δεν πρέπει να υπάρχει το “εμείς και οι άλλοι”.Κανείς δεν περισσεύει και κανένας δεν αγαπά το νησί περισσότερο από τον άλλο.
Με το όραμα που ξεκίνησα το ’19 και πεπεισμένος πως η ουσιαστική και κυρίως ειλικρινής συνεργασία, χωρίς εμμονές και συγκεντρωτική αντίληψη διοίκησης, είναι αυτό που χρειάζεται η Σκιάθος σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Σκιάθου στις επερχόμενες εκλογές και καλώ σε συμπόρευση όσες και όσους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για το κοινό μας μέλλον.
Ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο, σε ένα πανέμορφο νησί, που απαιτεί το καλύτερο από όλους μας.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Ι. Πασχάλης
spot_img
spot_img