Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βουλευτής του Ερντογάν έφτιαξε σε κόλλα Α4 το σχέδιο ανοικοδόμησης σεισμόπληκτης περιοχής

Πολύς κόσμος στην Τουρκία έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για την αντίδραση της στον φονικό σεισμό, αλλά και για το πώς χορηγήθηκαν οι άδειες σε κτήρια που κατέρρευσαν. Την δυσαρέσκεια των πολιτών επιχείρησε να μετριάσει ο ίδιος ο  Ερντογάν, πραγματοποιώντας επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές μαζί με την σύζυγό του Εμινέ.

Το «μήνυμα» όμως του προέδρου μάλλον δεν… «έπιασε» ο βουλευτής του κόμματος του Αχμέτ Οζντεμίρ, ο οποίος εκλέγεται στην πόλη Μάρας. Ο βουλευτής εμφανίστηκε σε πληγέντες κατοίκους να φτιάχνει νέο σχέδιο της ισοπεδωμένης περιοχής τους σε μια… κόλλα Α4.

«Την πρώτη γειτονιά θα την κατασκευάσουμε εδώ. Κοιτάζουμε να είναι σε περιοχές που δεν περνάει το ρήγμα» ακούγεται να λέει ο βουλευτής στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media. «Την άλλη γειτονιά θα την έχουμε εδώ κάτω στην περιοχή Κιλιλι. Την άλλη εδώ αριστερά στην περιοχή Ορχάν Γκαζί. Την άλλη θα την έχουμε στην περιοχή κοντά στο πανεπιστήμιο. Δηλαδή σε αυτό το σημείο, εδώ, εκεί, εδώ κι εκεί» λέει επίσης ο Αχμέτ Οζντεμίρ. Το βίντεο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία.

spot_img
spot_img