Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Τρίκαλα- Απολύονται 59 εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο και αναλαμβάνουν εργολάβοι

Σήμερα στο Γ.Ν.Τρικάλων απειλούνται με απόλυση, άμεσα στην Φύλαξη 7 εργαζόμενοι και στην συνέχεια σε Καθαριότητα(45 εργαζόμενοι) και Σίτιση(7 εργ.). Στην ίδια μοίρα είναι και το επικουρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων καθώς και το προσωπικό με συμβάσεις μέσω ΟΑΕΔ.

Αντί η κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση ανανέωση όλων των συμβάσεων και τη μετατροπή τους σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, προχωρά στην μεταφορά όλων αυτών των κρίσιμων υπηρεσιών σε εργολάβους και τους εργαζόμενους που δουλεύουν σ΄αυτές στην απόλυσή τους!

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ζητά να μη γίνει καμία απόλυση εργαζομένων και πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώρα 13.00 στην είσοδο ΤΕΠ.

Όπως αναφέρει το ΔΣ σε σχετική ανακοίνωση :

Να σταματήσει τώρα η ομηρία και η κοροϊδία για τους συναδέλφους με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων, που δίνουν εδώ και χρόνια ένα δίκαιο αγώνα, για να έχουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για να μην υπάρχουν εταιρείες και εργολάβοι μέσα στα Νοσοκομεία, για να μη ζουν κάθε τρεις και λίγο με το φόβο της απόλυσης, για να μπει τέλος στην «ομηρία», στην οποία τους έχουν καταδικάσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.

spot_img

spot_img