Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Στην Ελασσόνα για την προετοιμασία της 13ης ΑgroThessaly ο Παναγιώτης Νταής

Με το Δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο Δ. Καρανίκα, συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 13ης έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «ΑgroThessaly», που διοργανώνει η Λάρισα από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου, με στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Νταής, συζήτησε με το Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας τις λεπτομέρειες της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στην Ελασσόνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 13ης ΑgroThessaly, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ελασσόνας.

Αναφερόμενος στους στόχους της ημερίδας ο κ. Νταής, τόνισε ότι στο σημερινό δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, υπάρχουν ακόμη παραγωγοί και επιχειρήσεις που δείχνουν με τις δικές τους διαδρομές, ότι η γεωργία και η κτηνοτροφία μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης. «Επιδίωξή μας είναι, η εκδήλωση αυτή να γίνει η αρχή μιας προσπάθειας με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων αλλά και ανταγωνιστικών γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, στην κατεύθυνση της παραγωγής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής και πρόσθεσε ότι η στρατηγική συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με την ΔΕΘ-Helexpo για την δημιουργία της Agrothessaly, έβαλε τη Λάρισα στο Διεθνή εκθεσιακό χάρτη, διοργανώνοντας τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση με διεθνή χαρακτηριστικά, μετά την Agrotica.

spot_img
spot_img