Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας & Συρίας

Σε ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, αναφορικά με τους πληγέντες των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία, επισημαίνονται τα εξής:

“Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕΘ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των χιλιάδων αδικοχαμένων στον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου 2023 στην Τουρκία και στην Συρία.

Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και την αμέριστη αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που αυτήν την στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη βοήθεια για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων.

Οι συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής που παρακολουθούμε από τις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό, μας γεμίζουν με αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Καλούμε τα Τοπικά Τμήματα του ΣΕΠΕΘ αλλά και τα φυσικά μέλη μας σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με εργασιακούς συλλόγους και ομοσπονδίες ή νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ.

Η αλληλεγγύη των λαών, πάντα θα αποτελεί την μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας των θυμάτων κάθε λογής καταστροφών.”

spot_img
spot_img