Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η απάντηση για το αν θα ιδρύσει κόμμα

Στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό και τον ήθελε να επιστρέφει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση ώστε να ιδρύσει κόμμα και να πολιτευθεί απάντησε για πρώτη φορά ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για πρώτη φόρα πήρε θέση για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες 40 ημέρες και μετά το θάνατο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχε το MEGA με το περιβάλλον του πρίγκιπα Παύλου, διαψεύδεται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού. Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί», ανέφεραν τα άτομα από το στενό περιβάλλον του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

spot_img
spot_img