Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Πάρτι πάρτι…στις 19 του Μάρτη

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία αναφορικά με την προκήρυξη των εκλογών που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν στις 9 Απριλίου. Άπαντες στα κομματικά επιτελεία αλλά και αυτά των υποψηφίων βουλευτών έχουν πατήσει το γκάζι καθώς η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Ωστόσο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση, μιας και εκεί έχουμε εκλογές στις 8 Οκτωβρίου. Και μπορεί να φαντάζει μακριά αυτή η ημερομηνία, αλλά ήδη έχουν στη Θεσσαλία ξεκινήσει όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργούν συνδυασμούς.

Είναι αλήθεια πως μέχρι τέλος Μαϊου κανένα κόμμα δεν θα δώσει επίσημη στήριξη μιας και προηγούνται οι βουλευτικές εκλογές και δεν είναι καιρός να δυσαρεστηθούν πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Με αυτή την παράμετρο ήδη η παραφιλολογία έχει ξεκινήσει και λέγονται διάφορα( είτε καλά, είτε άσχημα) για πρόσωπα που επιθυμούν να ηγηθούν ενός συνδυασμού.

Τις τελευταίες μέρες οι κεραίες μου έχουν πιάσει για μια υποψηφιότητα δημάρχου στο νομό Λάρισας που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι απλός. Μπορεί να λένε διάφορα για το πρόσωπό του( ότι του έδωσε άκυρο το κόμμα, ότι δεν θα κατέβει κλπ) αλλά ο ίδιος είναι αποφασισμένος να το τολμήσει και να είναι τελικά υποψήφιος.

Μάλιστα στις 19 Μαρτίου θα το ανακοινώσει επίσημα και θα δώσει και τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του.

Και όπως καταλαβαίνετε το πάρτι ξεκινά.

 

 

 

spot_img

spot_img