Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Παράδοση Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού στο Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Ν.Αγχιάλου από το ΣΟΕΔ και τη Ζ.Μακρή

Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου που στεγάζεται εντός της 111 Πτέρυγας Μάχης, από το ΣΟΕΔ και την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττας Μακρή.

Τον Νοέμβριο του 2022 στον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού στο αεροδρόμιο της 111 ΠΜ για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπήρξε συνάντηση μελών του ΔΣ του ΣΟΕΔ και της διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κας Χρυσούλας Πάπια, όπου εκφράστηκε η ανάγκη εκ μέρους της Διευθύντριας της αγοράς συγκεκριμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, απαραίτητου για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Νηπιαγωγείου. Πρέπει να τονιστεί πως στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα, φοιτούν παιδιά συναδέλφων, υπηρετούντων στην 111ΠΜ.

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, άκουσε με ενδιαφέρον το αίτημα του Σωματείου μας και της εκπαιδευτικού και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση της προμήθειας του εν λόγω εξοπλισμού.

 

Τελικά, η κα Ζέττα Μακρή, ο πρόεδρος του ΣΟΕΔ Δ. Κοντούρης και ο Γεν. γραμματέας Ε. Παπαευαγγέλου, παρέδωσαν στους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αποτελούμενο από έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή(LAPTOP) και έναν σταθερό υπολογιστή (DESKTOP PC) με τα απαραίτητα περιφερειακά του (οθόνη 24΄΄, πληκτρολόγιο και ποντίκι).

Από την πλευρά τους τόσο οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου όσο και οι γονείς των μικρών μαθητών, ευχαρίστησαν την κα Υφυπουργό και τα μέλη του ΣΟΕΔ, για την άμεση υλοποίηση του αιτήματος αγοράς του συγκεκριμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει το εκπαιδευτικό έργο.

Το ΔΣ του ΣΟΕΔ από την πλευρά του, χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση της κ. Ζέττας Μακρή και την ευχαριστεί που όποτε καλεστεί είναι αρωγός δίπλα στις οικογένειες μας και στα παιδιά μας.

spot_img
spot_img