Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτές στόχοι αετονύχηδων για δήθεν χρήματα που περίσσευαν από χορηγίες

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς διάγουμε και προεκλογική περίοδο. Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έπεσε θύμα πονηρής και κακόβουλης ενέργειας. Όμως «τσίμπησαν» ήδη και τρεις βουλευτές από ισάριθμα κόμματα.

Πρόκειται για μία πλαστή επιστολή που έλαβαν ταχυδρομικώς και με γραμματόσημο, οι 300 βουλευτές δήθεν από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Το έγγραφο ανέφερε ότι τάχα έχουν περισσέψει πολλά χρήματα… που δεν έχουν απορροφηθεί στα ρουσφέτια που έχει κάνει σε συλλόγους, φορείς και εξωραϊστικούς συλλόγους της εκλογικής του περιφέρειας.

Οι απατεώνες που συνέταξαν και έστειλαν στους 300 βουλευτές, δήθεν εκ μέρους του κ. Τασούλα, τούς καλούσαν να καταθέσουν προτάσεις εντός 10 ημερών για να πάρουν χρήματα και αυτοί για χορηγίες σε εξωραϊστικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής τους.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ήδη τρεις βουλευτές (!) από διαφορετικά κόμματα έσπευσαν και τον προσέγγισαν μόλις έλαβαν την επιστολή αυτή. Ο ίδιος, πάντως, δεν θέλησε να ονοματίσει τους εύπιστους βουλευτές.

spot_img
spot_img