Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Ο Δήμος Βόλου γιορτάζει τα Κούλουμα και τις Απόκριες – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Για την Καθαρή Δευτέρα (27/2/2023) στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και λουκουμάδες,  ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει ορχήστρα με επικεφαλής τον Γιώργο Πάγκαλο.

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.

Την Καθαρή Δευτέρα επίσης στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 11.30 π.μ., παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι και ένα πλούσιο πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και  κρασί.

Επίσης την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Ερμού, από τις 8.00 έως τις 11.00 το βράδυ, η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου διοργανώνει αποκριάτικο event που θα περιλαμβάνει παρουσίαση εκδήλωσης και συνεχή επικοινωνία με το κοινό από  παρουσιαστή-ηθοποιό, Animation με διάφορα παιχνίδια και ομαδικά χορευτικά, Χορευτικά shows,  Djs set από δύο DJS, Μπάντα με κρουστά, Επίδειξη από  ξυλοπόδαρους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

spot_img

spot_img