Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Μια Βολιώτισσα στους πρώτους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές  με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-Ανδρέας Λοβέρδος

H Διευθύντρια Επικοινωνίας Α.Λοβέρδου και Βολιώτισσα Μαρία Μηλίνη ακοινώθηκε από τους πρώτους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές  με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ανακοινωθεί και τα σαρανταδύο πρόσωπα του ευρω-ψηφοδελτίου, τα οποία κατάγονται από διαφορετικές περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας και όπως πολύ χαρακτηριστικά έχει πει ο Πρόεδρος του κόμματος πρόκειται για πολίτες που «προέρχονται από την κοινωνία, με έντονη πολιτικότητα και που έρχονται στην πολιτική για να την υπηρετήσουν με κοινή λογική και μετριοπάθεια».

 

Η Μαρία Δ.Μηλίνη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1976, κατάγεται από τη Μακρινίτσα Πηλίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1998. Σπούδασε Φιλολογία με εξειδίκευση στη Νεοελληνική και Μεσαιωνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφία στη Σχολή του Ant1. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένη από το 2004 με τον δικηγόρο Βόλου Κωστάκη Παπαδόπουλο και μητέρα της Πολυξένης-Ευδοκίας Παπαδοπούλου, φοιτήτριας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Υπήρξε ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι το 2016 οπότε συνεργάστηκε με τον Α.Λοβέρδο και έκτοτε δηλώνει «λοβερδική». Αγαπά την πολιτική και στρατιωτική ιστορία, τον Ολυμπιακό και το σκυλάκι της τη Βικτώρια.

 

spot_img
spot_img