Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ματίνα Παγώνη: Οι οδηγίες στους πολίτες για το καρναβάλι

Την προσοχή του κόσμου για το καρναβάλι 2023 συνέστησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον Alpha,

«Ο κόσμος περίμενε αυτές τις γιορτές. Τις περίμενε γιατί 2,5 χρόνια δεν είχαν γίνει και δεν μπορούσε να βγει έξω και να διασκεδάσει. Είχε την ανάγκη να βγει και να αισθανθεί αυτό που λέμε γιορτές καρναβαλιού. Όμως, επειδή ο κοροναϊός είναι εδώ, έχουμε τις υποπαραλλαγές ακόμη και σε αρκετά υψηλά ποσοστά. Γι’ αυτό και στις εκδηλώσεις αυτές καλό θα είναι να φορέσουν τη μάσκα, επειδή θα υπάρχει πάρα πολύ συνωστισμός. Ο ένας θα είναι δίπλα στον άλλον σε απόσταση αναπνοής», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Μπορούμε να φορέσουμε και διάφορες περίεργες μάσκες»

Μάλιστα η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ότι υπάρχουν πολύ ωραίες πολύχρωμες μάσκες που μπορούν να συνδυαστούν με τις αποκριάτικες στολές.

«Μην ξεχάσουν όμως να φορέσουν τις πολύχρωμες μάσκες γιατί όντως υπάρχουν πολύ ωραίες μάσκες που μπορούν να φορέσουν και δεν θα υπάρχει και κανένα πρόβλημα και να διασκεδάσουν. Μην ξεχάσουν ότι η στενή επαφή αυτές τις ημέρες και στους εξωτερικούς χώρους όπως είναι και όπως βλέπουμε θα είναι μετάδοση των υποπαραλλαγών γι’ αυτό λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή οπωσδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και κατέληξε:

spot_img
spot_img