Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

«Mask on με το Θεσσαλικό Θέατρο»

  • Αποκριάτικο μασκέ πάρτυ του Θεσσαλικού Θεάτρου, το ερχόμενο Σάββατο στον «Μυλο 1927», με ελεύθερη είσοδο

«Mask on με το Θεσσαλικό Θέατρο». Το Θεσσαλικό Θέατρο διοργανώνει Πάρτι Μασκέ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο Μπαρ του Μύλος1927. Το αποκριάτικο πάρτι απευθύνεται προς όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες. Θα είναι σύσσωμο το Θεσσαλικό Θέατρο, ηθοποιοί, η Πρόεδρος η κ. Ρίτα Απρίλη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό και το τεχνικό προσωπικό, καλλιτέχνες, το κοινό που αγαπά και στηρίζει το θέατρο, μεταμφιεσμένοι όλοι με φαντασία, για να γιορτάσουν με κέφι την βραδιά.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας με αυτήν την γιορταστική εκδήλωση υπενθυμίζει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης παλαιότερα πάρτι μασκέ του Θεσσαλικού Θεάτρου, τα οποία σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση τότε ήταν ο Σκηνοθέτης ο κ.Κώστας Τσιάνος, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια του Θεσσαλικού και το πάρτι επαναλήφθηκε και στην περίοδο που ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής ο Σκηνογράφος κ. Γιώργος Ζιάκας. Εποχές που ο κόσμος ξεφάντωνε άνευ προηγουμένου στα αποκριάτικα πάρτι του Θεσσαλικού Θεάτρου με μουσική, χορό, διασκέδαση, σαρμπαντίνες, κομφετί και ιδιαίτερα ευφάνταστες μεταμφιέσεις.

Συνεχίζοντας την γιορταστική αυτή παράδοση το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας με καλλιτεχνική διεύθυνση την κ.Κυριακή Σπανού, ξεκινά τον εορτασμό των 40 χρόνων με το αποκριάτικο πάρτι, το οποίο εντάσεται στα πλαίσια σημαντικών αφιερωμάτων και εκδηλώσεων, τιμώντας την μακρόχρονη και επιτυχημένη του πορεία. Άλλωστε η «μεταμφίεση», το «κοστούμι» είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του θεάτρου. Με αυτό ο ήρωας αποδίδει τον ρόλο και μεταμορφώνεται στην Σκηνή, μας μεταφέρει σε άλλες εποχές, σε φανταστικές ατμόσφαιρες.Στα αποκριάτικα πάρτι του Θεσσαλικού Θεάτρου, ηθοποιοί και άλλοι συντελεστές του Θεάτρου φορούσαν στολές δίνοντας μια εντυπωσιακή, επιβλητική και χαρούμενη εικόνα. Άλλωστε πόσα θεατρικά κοστούμια ή ρόλοι από παραστάσεις έδωσαν έμπνευση για μια ιδιαίτερη, αποκριάτικη εμφάνιση; Με αυτό το πνεύμα του αυτοσχεδιασμού το Θεσσαλικό Θέατρο σας καλεί σε μια αποκριάτικη νύχτα για να διασκεδάσετε μαζί του. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

spot_img
spot_img