Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Λιμεναρχείο Βόλου: Νέες χιονοπτώσεις από την Δευτέρα

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, σε εκτέλεση της ΩΠ: 121319/02-2023 Δ/γής Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ΕΚΣΕΔ/ΝΤ, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Αριθμ. Πρωτ.: 438/12-02-2023 έγγραφο του ΥΠ.Κ.Κ. & Π.Π./ΓΓΠΠ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ/Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ./Μ.Ε.Φ. με θέμα «Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού», την Δευτέρα 13-02-2023 στη Θεσσαλία θα επικρατήσει καιρός με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θα επικρατούν Άνεμοι Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια 7 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.
3. Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
4. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και την αποφυγή δραστηριοποίησής κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.
5. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για
την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
6. Ναυτικοί πράκτορες στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων
των πλοίων που πρακτορεύουν.
7. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ.: 24213-
53800 & 108).

spot_img
spot_img