Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Κουβέρτες και παπούτσια παρέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων στις φυλακές Λάρισας

Κουβέρτες και παπούτσια  για τους άπορους φυλακισμένους των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας παρέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  κατόπιν  σχετικού αιτήματος  που  προσκόμισαν οι αρμόδιοι των φυλακών  στο οποίο τονίζουν τις ανάγκες τους στα παραπάνω είδη.

Η παράδοση έγινε στο χώρο των φυλακών από τον Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πολιτικής κο Βούλγαρη Σωτήρη ο οποίος επεσήμανε ότι με την προσφορά  αυτή προσπαθούν να καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες των φυλακισμένων, το Διευθυντή Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κο Κυρόπουλο Θεόδωρο και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ενώ τα είδη  παρέλαβαν ο   διευθυντής των φυλακών κος   Παπαδόπουλος Δημήτρης όπου και ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας των φυλακών κα Λουκίδου  Αγαθή, ο κοινωνιολόγος κος Μαματόπουλος  Ιωάννης και ο αρχιφύλακας κο Παπαθανασίου Κωνσταντίνος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876, και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

spot_img
spot_img