Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Καλογιάννης: Σημαντικό το έργο της Διεύθυνσης Παιδείας για τις οικογένειες και τα παιδιά των Λαρισαίων

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γιορτής με την παρουσία προσκεκλημένων και του συνόλου των εργαζομένων της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο κέντρο «Κτήμα Δριστέλα» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης. Πολιτικοί προϊστάμενοι, υπηρεσιακοί και εργαζόμενοι συμμετείχαν στην εκδήλωση ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για μία νέα ευλογημένη, δημιουργική κι ευτυχισμένη χρονιά.

Η Διευθύντρια κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, αναφέροντας συνοπτικά και ουσιαστικά την πορεία της Διεύθυνσης και το σπουδαίο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του προσωπικού των υφιστάμενων τμημάτων (Υποστήριξης, Παιδικών Σταθμών, Δια Βίου Μάθησης, Σχολικών Φυλάκων, Καθαριστριών Σχολείων, Κεντρικών Μαγειρείων) που από τη φετινή χρονιά περιλαμβάνει και τα τμήματα Σχολικών Επιτροπών και Δομών και Δράσεων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κυρία Βασιλική Δουζένη – Καλογιάννη. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος τόνισε το σημαντικό έργο της Διεύθυνσης για την πόλη της Λάρισας, τις οικογένειες και τα παιδιά, αλλά και τη φροντίδα του για όλο το προσωπικό του Δήμου, μόνιμους και συμβασιούχους.

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ.ς Δημήτρης Δεληγιάννης εξήρε το εύρος της Διεύθυνσης και το ρόλο του προσωπικού που εργάζεται με συνέπεια, υπευθυνότητα και κατάθεση ψυχής στα καθημερινά καθήκοντά του.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθησαν ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Τάχος, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης, Πολεοδομίας & Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης πόλης κ. Κωνσταντίνος Διαμάντος, Πράσινου και Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Αλεξούλης, Οικονομικών Υπηρεσιών και Συντηρήσεων Υπαίθριων Χώρων, κ, Θάνος Αδαμόπουλος, Περιβάλλοντος κ, Παναγιώτης Νταής και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία κος Κοσμάς Γιαννακόπουλος.

Τον χορό άνοιξε η ομάδα που συμμετέχει στο πρόγραμμα χορού – ενός εκ των πολλών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται από το τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης – με την εκπαιδεύτριά τους κ. Εφη Σούλτου, μεταδίδοντας το κέφι και τον ενθουσιασμό της για να ξεκινήσει η γιορτή. Στην πίτα υπήρχαν πέντε φλουριά που μοιράστηκαν στους τυχερούς εργαζόμενους καθώς και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Η Διευθύντρια κυρία Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν και όσους που βοήθησαν στην άψογη οργάνωση τη βραδιάς καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης για την ευγενική προσφορά των δώρων και εύχεται Καλή Ευλογημένη και Δημιουργική Χρονιά με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

spot_img

spot_img