Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Και οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται αποθήκες!

Και οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται αποθήκες

Στο σημερινό επιχειρηματικό κλίμα, κανένας επιχειρηματίας  δεν είναι πολύ μικρός.

Και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου

Οι μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορεί να μην έχουν το απόθεμα που να δικαιολογεί έναν μεγάλο χώρο επί του παρόντος, αλλά σε λίγους μήνες μπορούν να στέλνουν προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Εάν μια επιχείρηση αναμένει γρήγορη ανάπτυξη, θα θέλει να είναι έτοιμη με αρκετό διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να προετοιμαστείτε διαλέγοντας να νοικιάσετε την κατάλληλη αποθήκη για σας και να φροντίσετε να έχει ότι είναι απαραίτητο για την επιχείρησή σας.

Αφού δείτε από κοντά το χώρο και αποφασίσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη αποθήκη για την επιχείρησή σας τότε θα πρέπει να προσθέσετε τα παρακάτω:

Κατάλληλα ράφια αποθήκευσης ή ράφια παλετών για τον τύπο του προϊόντος σας – Εάν έχετε ειδικές συσκευασίες ή προϊόντα παράξενου μεγέθους, η αποθήκη θα πρέπει να είναι σε θέση να φιλοξενήσει εύκολα αυτές τις ιδιαιτερότητες τόσο σε επίπεδο χώρου όσο και σε επίπεδο λύσεων αποθήκευσης.

Κατάλληλες μέθοδοι που εφαρμόζονται για την εκτέλεση των παραγγελιών – Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από τη χρήση ραφιών παλετών first-in-last-out έως τη μεταφορά με περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα.

Επίσης στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι είναι σημαντικό να δείτε τους στόχους της επιχείρησής σας σε βάθος χρόνου.

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε από μικρό μέγεθος και να αναπτυχθείτε, ο χώρος αποθήκης που θα επιλέξετε δεν θα πρέπει να είναι η πίσω γωνία του δεύτερου ορόφου πίσω από τα κουτιά που φτάνουν μέχρι το ταβάνι και μετακινούνται μόνο τον Φεβρουάριο.

Θα πρέπει να φροντίσετε να είναι αρκετά μεγάλη που να έχει προοπτικές ανάπτυξης.

Ακόμη οι προσθήκες στο χώρο σας θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό. Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να είναι διάσπαρτα σε όλη την αποθήκη αλλά τακτοποιημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται μια άψογη παραλαβή, αποθήκευση και αποστολή των προϊόντων σας στους πελάτες σας εύκολα και γρήγορα.

 

spot_img

spot_img