Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Η Ζ. Μακρή επίσημη καλεσμένη και κεντρική ομιλήτρια στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Τρικάλων


Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της ΔΕΕΠ Τρικάλων και του προέδρου Γιάννη Κουτσονάσιου στην κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Αλέξιος.
Στην εκδήλωση, που στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, η κα Μακρή παρέθεσε την κεντρική ομιλία κάνοντας απολογισμό του κυβερνητικού έργου στον τομέα της Παιδείας και απηύθυνε κάλεσμα ενότητας στην πορεία προς τις κάλπες:

“Κάθε μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στις εκλογές. Από την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, των στελεχών, αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα των εκλογών και την συμμετοχή όλων μας στον αγώνα. Ενστερνιζόμαστε δυο κωδικοποιημένα μηνύματα του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη: όχι στην σύγκρουση, ναι στην σύγκριση, ποτέ ξανά στην συμφορά».

Η υφυπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική και στην σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε την ανάγκη συμμετοχής στις εκλογικές αναμετρήσεις και εξέφρασε τη βεβαιότητά της για την υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας και την καθαρή νίκη του Κυριακού Μητσοτάκη.
Χαιρετισμούς έκαναν και τίμησαν με την παρουσία τους τη ΔΕΕΠ Τρικάλων ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, πρόεδροι ΟΝΝΕΔ, δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί.
Η συμμετοχή των στελεχών, των μελών και των φίλων της ΔΕΕΠ Τρικάλων έδωσε στην εκδήλωση “δυνατή φωνή” και μετέτρεψε την κατάμεστη αίθουσα σε πολλαπλασιαστή του μηνύματος συσπείρωσης με στόχο την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές.

spot_img
spot_img