Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

“Έσω έτοιμοι για όλα”!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων από τα κόμματα αλλά και την ανακοίνωση της ημερομηνίας των Εθνικών Εκλογών από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η αγωνία πάντως χτυπάει κόκκινο για την ημερομηνία των εκλογών, αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρώτα να κάνουμε Ανάσταση, να τσουγκρίσουμε τα κόκκινα αυγά και να σουβλίσουμε τον οβελία και μετά να «σταυρώσουμε» τους υποψήφιους βουλευτές.
Αυτοί τραβάνε ήδη τον δικό τους Γολγοθά μη γνωρίζοντας αν θα έρθει Ανάσταση μετά τις εκλογές. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές πριν το Πάσχα και να περάσουν νωρίτερα «Τα πάθη του Χριστού», προσπαθώντας να επισκεφθούν από άκρη σε άκρη την εκλογική τους περιφέρεια.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει τον πολιτικό τους αγώνα για τη «μάχη» του σταυρού. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι και τα επιτελεία τους απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, είναι ήδη στα «χαρακώματα» και περιμένουν το σύνθημα για την «επίθεση».
Αυτό που φαίνεται πάντως, είναι η συμμετοχή πολλών νέων προσώπων με έντονη πολιτική δραστηριότητα ο καθένας τους, στον καταρτισμό των ψηφοδελτίων. Το ερώτημα όμως είναι πως θα συμπεριφερθούν οι ψηφοφόροι; Θα επιλέξουν από τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές ή θα εμπιστευθούν έναν καινούργιο υποψήφιο; Λίγη υπομονή και θα το μάθουμε την επομένη των εκλογών.
spot_img
spot_img