Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα – Όλο το πρόγραμμα της περιοδείας του

Στη Λάρισα θα βρεθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών.

Σύμφωνα τις αποκλειστικές πληροφορίες του thessalia365.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφιχθεί στην Λάρισα και στην 110 Πτέρυγα Μάχης στις 9.15 το πρωί.

Την περιοδεία του θα την ξεκινήσει από τον Πλατύκαμπο όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας αλλά και αγρότες.

Στις 11:00 θα βρεθεί στο Πάρκο Καινοτομίας “Joist” (οδός Βόλου) και μία ώρα αργότερα στις 12:00 θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο.

Στις 13:30 το μεσημέρι  θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας όπου θα παρουσιάσει το “Πρόγραμμα Ανάπτυξης για τη Θεσσαλία του 2030”με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, αυτοδιοικητικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Στις 18:00 στο Divani Hotel θα συναντηθεί με τους Θεσσαλούς Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Στις 19:30 θα μιλήσει στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Μετά την κεντρική του ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη προγραμματίσει την διανυκτέρευση του στην Λάρισα καθώς αναμένεται το Σάββατο το πρωί να αναχωρήσει για τα Γρεβενά.

Παράλληλα με την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Λάρισα αναμένεται τα υπουργικά στελέχη που θα τον πλαισιώσουν να πραγματοποιήσουν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

spot_img

spot_img