Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Έπεσε η αυλαία του “Μύλου των Ξωτικών” με συναυλία του Χατζηγιάννη

Με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και φίλες του Μύλου των Ξωτικών, η 12η διοργάνωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας τη γλυκιά της ανάμνηση. Το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2034 – και παρά τη βροχή – η τελετή λήξης αγκάλιασε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, κάθε τρικαλινό και τρικαλινή, κάθε παιδί (… όλων των ηλικιών) που έζησε από κοντά αυτή την όμορφη γιορτή.

Ο μικρός πρίγκηπας, η νεράιδα, ο Αη βασίλης, οι πιλότοι, η αστρονόμος, όλες οι μασκότ και όλα τα ξωτικά πρωταγωνίστησαν σε μια γιορτή αντάξια του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκο της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στη λάμψη που αυτή έδωσε μετά τις δύσκολες ημέρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στάθηκε ιδιαίτερα στο μεράκι, την αγάπη, την ομαδική δουλειά όλων των εργαζομένων και όλης της ομάδας, δίνοντας το νέο, πιο μεγάλο ραντεβού στην ερχόμενη 13η διοργάνωση.
Η όμορφη γιορτή, μετά τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ολοκληρώθηκε με μια συναυλία – ορόσημο από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη. Με τις πάμπολλες επιτυχίες του ξεσήκωσε το κοινό και απογείωσε το κέφι, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πιο ζεστή, την πιο χαρούμενη γιορτή, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.

spot_img
spot_img