Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Εκοψε πίτα η ακαδημία κολύμβησης της Δ.Η.Κ.Ε.Λ του Δήμου Λαρισαίων

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε για τους μικρούς αθλητές των τμημάτων της ακαδημίας κολύμβησης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέα Πολιτείας, το απόγευμα  του περασμένου Σαββάτου.

Μέσα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα  τα παιδιά των ακαδημιών της κολύμβησης   πραγματοποίησαν κολυμβητικές επιδείξεις στην μικρή και στην μεγάλη πισίνα με την βοήθεια των προπονητών τους.

Ο  πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ.Βαγγέλης Μόρας ευχήθηκε σε όλους γυμναστές και μέλη της ακαδημίας «καλή χρονιά με  υγεία, αγάπη και όμορφες αθλητικές στιγμές», ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΗΚΕΛ  να αντμετωπίσει το ιδιαίτερα αυξημένο ενεργειακό κόστος ώστε να  παραμείνει ανοιχτό  το κολυμβητήριο για τους μικρούς μας αθλητές αλλά και για τους πολίτες μας.¨

Από τη μεριά της Κοιν.Σ.Επ. ¨Αθλοτεχνίες¨ η κ. Χατζή Σοφία  ευχαρίστησε  τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Δήμου και ευχήθηκε μια καλή υγιείς χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από το Δ.Σ.της ΔΗ.Κ.ΕΛ. οι : κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος, κ. Καπετανόπουλος  Μπάμπης ,  οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αδαμόπουλος Θάνος,  Διαμάντος Ντίνος .

 

spot_img
spot_img