Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση στην Ελασσόνα για το ΤΕΒΑ

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι η Κοινωνική Σύμπραξη Λάρισας με Επικεφαλής Εταίρο τον Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με την Εταιρεία “Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ”, φορέας υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων στο πλαίσιο ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020», πραγματοποιούν παρουσίαση των παρεχόμενων Υπηρεσιών & των Συνοδευτικών Μέτρων στο πλαίσιο του Έργου: «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας»,

Την Τρίτη 14/02/2023 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο Δήμο Ελασσόνας και ώρα 13:00 μ.μ. με θέμα:

“Το ΤΕΒΑ σε κίνηση, Υποστήριξη Ωφελουμένων & Συνοδευτικά Μέτρα”

Η ενημέρωση έχει στόχο την πληροφόρηση των ωφελουμένων για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες & στα Συνοδευτικά Μέτρα που υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Το Ε.Π. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στους απόρους, συνδυάζεται με Συνοδευτικά Μέτρα τα οποία στοχεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας. Συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας, προάγει την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ενισχύει την δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.

spot_img
spot_img