Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Έχει λαϊκή;…..είναι η ώρα του υποψήφιου βουλευτή

Συνέβαινε και τον προηγούμενο καιρό, όχι με μεγάλη συχνότητα, όμως το τελευταίο διάστημα το…πρόβλημα έχει ενταθεί και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα γίνεται εντονότερο.

Μιλάμε βέβαια για τις επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών, αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα απ’ όλα τα κόμματα- ούτε καν η ημερομηνία των εκλογών- στις κατά περιοχές λαϊκές αγορές για ψώνια…εεε για ψήφους.

Πας να πάρεις ψάρια, τσουπ μπροστά σου η τάδε υποψήφια, πας να πάρεις ντομάτες, να σου και ο άλλος, πας να πάρει μπάμιες….να σου και ο μπάμιας….

Τι θα γίνει ρε παιδιά; Ηρεμήστε λίγο.

Και εσύ καλά…..κάνεις τα «ψώνια» σου …..Εμένα με ρωτάς αν θέλω να σε δω την ώρα που ψωνίζω για το σπίτι; Με καθυστερείς δεν το καταλαβαίνεις;

Τώρα ενδιαφερθήκατε για τις τιμές, τους πωλητές των λαϊκών αγορών, ακόμα και εμάς τους καταναλωτές και ήρθατε να πιάσετε το σφυγμό της αγοράς και της κοινωνίας….τόσο καιρό τι κάνατε;

Άντε στο καλό και αφήστε μας στην ησυχία μας. Και αναφέρομαι σε όλους ανεξαρτήτως κομμάτων και χρωμάτων. Όταν έρθει εκείνη η ώρα (της ψήφου) ξέρουμε τι θα κάνουμε.

 

 

 

spot_img
spot_img