Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Δήμος Καρδίτσας: Μέτρα για προστασία των πολιτών από το ψύχος

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας θα λειτουργήσουν θερμαινόμενες αίθουσες για την προστασία πολιτών από το ψύχος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα η Δημ. Αρχή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της υπηρεσίας Πρόνοιας εκπόνησε σχέδιο δράσης προκειμένου να προστατευτούν άστεγοι από το δριμύ ψύχος που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Οι θερμαινόμενες αίθουσες θα λειτουργήσουν στο κεντρικό ΚΑΠΗ επί της οδού Νικηταρά για όλο το 24ωρο. Σε κάθε περίπτωση στις αίθουσες που θα παραμείνουν ανοικτές θα εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

Παρακαλούνται όσοι δημότες γνωρίζουν περιπτώσεις αστέγων ή ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από την κακοκαιρία να επικοινωνούν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο στο τηλ. 6945146226. Επίσης άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με το υπηρεσιακό στέλεχος της Πρόνοιας κ. Μαρία Τσιαλκούτη στο τηλ. 2441354716 ή με την κ. Ευανθία Ντινοπούλου στο τηλ. 2441354718 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Καρδίτσας

spot_img

spot_img