Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Δήμος Φαρσάλων: Παραιτήθηκε από πρόεδρος και παραμένει ανεξάρτητος

Παραιτήθηκε από την παράταξη του κ. Εσκίογλου ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Δαμιάνος.

Παραμένει στην διάθεση της πόλης και των δημοτών ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μετά το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 7/2 ο κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με δήλωση του που ανέγνωσε προς το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε γνωστή την παραίτηση του από την παράταξη του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και παράλληλα ενημέρωσε πως θα παραμείνει στη διάθεση της πόλης και των δημοτών ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, αφουγκραζόμενος την ανάγκη για αλλαγή.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Δαμιανού που αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

“Αγαπητοί συνάδελφοι, σε όλη τη θητεία μου προσπάθησα με κάθε τρόπο να τιμήσω τη θέση που μου εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας.

Ενεργούσα πάντα με ευσυνειδησία, εργατικότητα και υπευθυνότητα χωρίς το παραμικρό προσωπικό αντάλλαγμα ή όφελος, αλλά με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Στη διάρκεια όμως της άσκησης των καθηκόντων μου και ιδιαίτερα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα αισθάνομαι ότι δεν αποτελώ μέλος της παράταξης του Δημάρχου, στην οποία τάχθηκα και πίστεψα από την πρώτη στιγμή.

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στις απόψεις μας.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραιτηθώ από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων.

Συνεχίζω να παραμένω στη διάθεση της πόλης και των δημοτών ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, αφουγκραζόμενος την ανάγκη για αλλαγή.

Κλείνοντας εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Ευχαριστώ τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών Κοινοτήτων καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την αγαστή συνεργασία μας.”

spot_img

spot_img