Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΔΕΥΑΜΒ: Ξεκινούν οι αναστολές υδροδότησης για οφειλές άνω των 500 ευρώ

Σε προγραμματισμένες αναστολές υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ρ. Φεραίου – Ζάχου – Γ. Δήμου – Φιλιππίδη – Ρ. Φεραίου, προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ από σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Οι αναστολές υδροδότησης αφορούν στους καταναλωτές που οι συνολικές οφειλές τους προς την ΔΕΥΑΜΒ, υπερβαίνουν το ποσό των 500 ευρώ.

«Στην έννοια συνολικές οφειλές περιλαμβάνονται οφειλές από τέλη ύδρευσης, από διακλαδώσεις αποχέτευσης και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις διακανονισμών.

Οι αναστολές υδροδότησης θα ξεκινήσουν σήμερα καθώς ήδη έχει παρασχεθεί διάστημα δύο εβδομάδων στους καταναλωτές για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Στο μεταξύ, οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης που εξελίσσονται στις οδούς Ερμού (Φιλελλήνων – Ογλ) και Γαμβέτα (Ερμού – Ιάσονος), προβλέπεται να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα.

Στα τμήματα αυτά των οδών Ερμού και Γαμβέτα, δεν θα προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις από την ΔΕΥΑΜΒ, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί έργο του Δήμου Βόλου, για την διαμόρφωση των οδών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου στις οδούς Ερμού (Κουμουνδούρου – Γκλαβάνη) και Γκλαβάνη (Αλεξάνδρας – Δημητριάδος). Η έναρξη των εργασιών στα τμήματα αυτά των οδών, είναι προγραμματισμένη για την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου.

«Παρακαλούμε τους πολίτες για την αρωγή τους στην εκτέλεση του έργου, στην αποφυγή της κυκλοφορίας στα τμήματα των οδών όπου θα εξελίσσονται οι εργασίες και στον σεβασμό στα μέτρα ασφάλειας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και να περιοριστεί κατά το δυνατόν η όχληση», αναφέρει η ΔΕΥΑΜΒ σε ανακοίνωση της.

spot_img
spot_img