Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο Κ. Καραμανλής

Την απόφαση να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του διαδρομή πήρε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας πως στηρίζει την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετεί αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.

Ο πρώην πρωθυπουργός την περίοδο 2004-2009, και επί 12 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με μια λιτή δήλωση ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Ο κ. Καραμανλής, όπως τονίζει, στηρίζει πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επισημαίνει ότι «ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή», εκφράζοντας τον σεβασμό του «για τον κόσμο της ΝΔ και όλους τους Έλληνες».

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Καραμανλής επισημαίνει πως «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες».

spot_img
spot_img