Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Δεύτερος στην παράταξή του ο Λαμπρινίδης στις εκλογές της ΕΝΠΕ

Αναμενόμενη η συντριπτική κυριαρχία της ΝΔ στις εκλογές της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας.

 

Η παράταξη Σύγχρονες ισχυρές Περιφέρειες – Απόστολος Τζιτζικώστας, έλαβε 262ψ. ( 78%) – 9 Έδρες, το Περιφερειακό Αυτοδιοικητικό Κίνημα : 37ψ. (11%) – 1 Έδρα. η Περιφερειακή Συνεργασία – Γιώργος Ιωακειμίδης: 20ψ. (6,5%) – 1 Έδρα, η Λαϊκή Συσπείρωση: 14ψ. (4,5%) – 1 Έδρα. Ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος κ. Λαμπρινίδης εκλέχθηκε δεύτερος,  μετά τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Ιωακειμίδη.
Ο ίδιος εκτιμά ότι στις εκλογές της ΕΝΠΕ αποτυπώθηκε η δυναμική της Ν.Δ. ενσωματώντας όλους τους “Αντάρτες” και ομοφοβικούς Περιφερειάρχες, ενώ το  ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεχίζει μία σειρά επιλογών, που προβληματίζουν μεν , δεν αναπροσαρμόζονται δε, συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις, με αποτέλεσμα να χάσει μία έδρα από το 2019.
“Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνεχίζοντας τον αγώνα αναδόμησης και στηριζόμενος σε αυτο και διοικητικά , στελέχη, διατηρεί τις δυνάμεις του και τη μία έδρα που κατείχε. Συνεχίζοντας την προσπάθεια για ουσιαστική παρουσία και συμβολή στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ενώ το Κ.Κ.Ε. διατηρεί τις δυνάμεις του στη λογική της καταγραφής που έχει επιλέξει” σχολίασε.

spot_img
spot_img