Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Ενωμένους Θεσσαλούς” ο Γιώργος Γαϊτανίδης – Μαζί και η …διαγραφή από Τζανακούλη!

Αίτηση ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη «Ενωμένοι Θεσσαλοί» υπέβαλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καρδίτσας κ. Γ. Γαιτανίδης.

Την αίτησή του με την οποία εξηγεί τους λόγους του διάβασε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Τσαγανού στην έναρξη της αποψινής (1/3) συνεδρίασης του Σώματος. Στην επιστολή του ο κ. Γαϊτανίδης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι οι πολίτες της Καρδίτσας τον τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς του την εντολή να τους εκπροσωπήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την παράταξη «Ενωμένοι Θεσσαλοί» για να αναδείξει τα προβλήματα της Καρδίτσας και να διεκδικήσει την βέλτιστη λύση «Την ίδια εντολή έχω λάβει και τώρα να ανεξαρτητοποιηθώ από το συνδυασμό Ενωμένοι Θεσσαλοί για τους λόγους που έχω αναπτύξει κατά καιρούς» αναφέρει ο κ. Γατανίδης,  δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι παραμένει ενεργός με διεκδικητική διάθεση για τον τόπο του και επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία όλων των δυνάμεων για να ανακάμψει η «πληγωμένη Θεσσαλία»,

Η ανακοίνωση της επιστολής του κ. Γαϊτανίδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της επικεφαλής της παράταξης κ. Ελευθ. Τζανακούλη η οποία επέκρινε την κ. Τσαγανού για την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του κ. Γαιτανίδη τονίζοντας ότι γνώριζε ότι θα προσκόμιζε τη δική της αίτηση για…διαγραφή του, καθώς όπως αναφέρει «επανηλειμμένα τοποθετείται και εκφράζεται αντίθετα προς τις θέσεις του συνδυασμού μας».

Πλέον οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί» θα έχουν δύο εκπροσώπους, την  Κα Τζανακούλη και τον Κ. Χαυτούρα.

spot_img
spot_img