Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Αναμένοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Λάρισα

Τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έναν ιδιαίτερα  μεγάλο Νομό, με ξεχωριστό εκλογικό ενδιαφέρον.

Η “καρδιά” του κάμπου είναι ιδιαίτερα σημαντική για το κυβερνητικό επιτελείο γιαυτό και στο πρόγραμμα της περιοδείας του πρωθυπουργού έχει προστεθεί σειρά επαφών με φορείς και πολίτες ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Θεσσαλία, καθώς ίσως υπάρξουν και κυβερνητικές εξαγγελίες.

Σύμφωνα με αναλυτές, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, ο νομός της Λάρισας θεωρείται ότι συγκεντρώνει ένα πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνολικού εκλογικού σώματος της χώρας καθώς αποτελείται από αγροτικό, αστικό και μικρομεσαίο πληθυσμό.

Αυτό συνεπάγεται ότι το και το αποτέλεσμα της κάλπης στο νομό της Λάρισας,σχεδόν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις συμβαδίζει με το τελικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Μετά και τις χθεσινές πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που θέλουν την ημερομηνία των εκλογών να έχει οριστικοποιηθεί στις 9η Απριλίου και το Μαξίμου να εκπονεί το χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωσή της πλησιάζει η πορεία προς τις κάλπες.

Γιαυτό και οι καλά γνωρίζοντες τονίζουν πως η σημερινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα θα είναι αυτή που θα δώσει την δυναμική στην Νέα Δημοκρατία να πορευτεί προς τις εκλογές με αέρα νίκης και αυτοδυναμίας.

spot_img
spot_img