Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Άλυτο μυστήριο η εξαφάνιση του ζευγαριού Αμερικανών – Αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Κανένα ίχνος του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που αγνοείται εδώ και ημέρες στη Μεθώνη, δεν μπορούν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα οι David Harisson Robinson και Lukretia Robinson παραμένουν «άφαντοι» από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ οι συγγενείς τους και συγκεκριμένα η κόρη τους υποστηρίζει πως έχουν αυτοκτονήσει.

«Οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση», έγραψε χαρακτηριστικά η Lucretia Robinson, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό.

Σύμφωνα με το Silver Alert που έχει εκδοθεί από την «Γραμμή Ζωής», το ζευγάρι αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη όμως συνεχίζουν να είναι άκαρπες.

Η τελευταία επικοινωνία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί με το ζευγάρι στις αρχές του Φεβρουαρίου ήταν μία γυναίκα που φέρεται να τους πρόσεχε, η οποία όμως δεν είχε νέα του ζευγαριού για μέρες και επισκέφθηκε εκ νέου το σπίτι, χωρίς να τους βρει εκεί.

Καθώς διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους ενημέρωσε την κόρη των ηλικιωμένων η οποία απευθύνθηκε στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

 

spot_img
spot_img