Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Αλέξης Τσίπρας από τα Τρίκαλα : Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους – Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο ο φαύλος κύκλος

Περιοδεία στη δυτική Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός επισκέπτεται κτηνοτροφική μονάδα στην Φιλύρα Τρικάλων όπου συζητά με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού κόσμου τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως επιτακτική την ανάγκη στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων και πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα αγωνιστούμε, τόνισε, σκληρά, συνειδητά και συστηματικά για την επίλυση των προβλημάτων.

Όπως επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης “οι παραγωγοί, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο”. Από την πλευρά τους οι κτηνοτρόφοι χαρακτήρισαν ως καταστροφικές για τους ίδιους, τις επιπτώσεις της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης και όπως ανέφεραν αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σύντομα θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους.

spot_img
spot_img