Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Αχιλλέας Μπέος: Απόλυτος κυρίαρχος και σε νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Βόλου

Μία νέα δημοσκόπηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Βόλο, θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας και αφορά στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η έρευνα της κοινής γνώμης αναζητά την πρόθεση ψήφου των πολιτών, αλλά και την παράσταση νίκης, ενώ εστιάζει και στα προβλήματα που οι πολίτες αξιολογούν ως σημαντικά.

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο Αχιλλέας Μπέος σημειώνει σαρωτικά ποσοστά επικράτησης από την πρώτη Κυριακή, σε σημείο μάλιστα να ξεπερνά το 58% που έλαβε στην προηγούμενη αναμέτρηση του 2019.

Οι αντίπαλοί του συγκεντρώνουν ασθενικά ποσοστά, σε σημείο που ίσως αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για την ίδρυση σχημάτων που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Βόλου, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ως αντίπαλοι του κ. Μπέου, λογίστηκαν από την εταιρεία δημοσκόπησης ο Νίκος Παπαπέτρος, ο οποίος έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να κατέλθει ως υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ, η Ν. Καπούλα από τη Νέα Δημοκρατία, παρότι επισήμως δεν έχει τοποθετηθεί ως προς αυτό, και ο Απ. Ριζόπουλος από την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ.

Εντυπωσιακό πάντως είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει ο Αχιλλέας Μπέος στην παράσταση νίκης, καθώς είναι πανθομολογούμενο ότι θα είναι ξανά δήμαρχος για μία επιπλέον θητεία, από τη σαρωτική πλειοψηφία των πολιτών, που απάντησαν στη δημοσκόπηση.

 

 

spot_img
spot_img