Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Κόβοντας πίτες..κυρίως προεκλογικές!

Και ναι..κινούμαστε σε ρυθμούς προεκλογικούς  με πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων στην μετά Covid εποχή και ακόμη χειρότερα σε κοπές πίτας..που καλά κρατούν και ας άνοιξε το Τριώδιο .

Κοπές πίτας κομματικών οργανώσεων, διαφόρων κοινωνικών δομών, συλλόγων, σχολείων και λοιπών συνόλων αποτελούν την προτεραιότητα κάθε υποψηφίου ενόψει και των εκλογικών αναμετρήσεων – εθνικών και αυτοδιοικητικών – που μετράει μία- μία τις ψήφους για να οριστικοποιηθεί η εκλογή.

Σε όσες περισσότερες κοπές της βασιλόπιτας δίνουν το παρών οι υποψήφιοι, τόσες και  περισσότερες θα είναι και οι ευκαιρίες για να αυξηθούν και οι ψήφοι!

Έτσι σκέφτονται οι συνεργάτες τους και τα πολιτικά γραφεία και βγάζουν πρόγραμμα εξοντωτικό για τον κάθε έναν υποψήφιο.

Τα Σαββατοκύριακα δε αυξάνονται οι υποχρεώσεις καθώς ο υποψήφιος μπορεί να ακολουθήσει πιο ευέλικτο πρόγραμμα με  φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σε πιο χαλαρό και εορταστικό κλίμα .

Γιατί όσοι πιο πολλοί σε δουν τόσοι ίσως και περισσότεροι και θα σε στηρίξουν αφού  θα βοηθήσουν και οι φωτογραφίες, και τα posts στα social media και τα δελτία τύπου της παρουσίας σου..με κόστος και μάλιστα υψηλό!

Οι συμμετοχές στις πίτες κοστολογούνται ακριβά ειδικά εάν περιλαμβάνουν κάρτες εισόδου- το λιγότερο 5 ευρώ κατά άτομο-  ή αγορά λαχνών και αναμνηστικών δώρων.

Και ποιος να τολμήσει να μην πληρώσει..οποία υποψήφια ή υποψήφιος δεν τα ¨ακουμπήσει¨ μέλλον δεν έχει..

Ακριβό σπορ η υποψηφιότητα..ειδικά εάν δεν έχει ευτυχή κατάληξη και αποτύχει.

Γιαυτό λοιπόν μην απορείτε που τους βλέπετε σε όλη την Θεσσαλία..υποψήφιοι είναι και κόβουν τις βασιλόπιτες ελπίζοντας να τους «πέσει το φλουρί» της εκλογής!

spot_img
spot_img